Stek 42 bepalend

Het lijkt erop dat stek 42 de eindwinnaar van het kampioenschap zal bepalen.

Zaterdag 2 september om 11u30 stonden 22 deelnemers rond de tafel voor de loting van de plaatsen. Is het geluk of kunde? Voor de 2de keer dit seizoen ging stek 42 naar Kenny. Marc koos voor stek 1 en buurman pakte stek 28 voor de neus van onze voorzitter. Eerder dit jaar had Ivan ook al 2 maal op den 42 gezeten. Niet abnormaal dat Ivan & Kenny de leiding hebben alhoewel de stek niet alles bepalend is : de vis moet nog altijd gevangen worden.

Dus Kenny won de wedstrijd met 24,580 kg gevolgd door Martin met 14,960 kg en Marc met 14,120kg. Proficiat! In totaal werd er 164,100 kg vis gevangen.

Tijdens de pauze konden de buikjes gevuld worden met overheerlijke hamburgers. Dikke merci, Nancy!

Volgende week wordt de laatste viswedstrijd gevist. Vermoedelijk zullen dan de bolletjes niet vanuit het gebruikelijk zakje getrokken worden maar vanuit het koelboxje van Marnix.

Spannend zal het zeer zeker zijn want maar liefst 4 vissers doen mee voor de titel: Ivan & Kenny ex-aequo met 21 punten, Martin op 1 puntje & Jurgen op 2 punten. Koen met 25 punten is nog outsider maar dan zal alles moeten meegaan.

Bekijk ook de volledig uitslag en enkele sfeerbeelden