Lid worden voor 2021

Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar we zijn nu klaar om te starten met het aansluiten van nieuwe leden voor het seizoen 2021. Vanaf dit jaar vissen we dus niet meer op de Verzele’s put in Boekhoute maar wel op de Sint-Elooispolder kreek in Wachtebeke.

Door deze wijziging zijn er slechts een beperkt aantal lidkaarten tot onze beschikking. Aarzel dus niet te lang om je lidmaatschap te hernieuwen.

Hoe kan je je lid maken?

Maak het inschrijvingsgeld van 50€ over op rekening BE51 4492 7846 6162 met duidelijk vermelding van “Lidgeld” en naam/voornaam. Stuur ook een antwoord op deze email. Gelieve daarbij alle onderstaande gegevens na te zien en eventueel aan te vullen/te corrigeren

De lidkaart, het boekje en het ziekenfondsattest zullen jullie dan zo snel als mogelijk bezorgd worden (maar gelieve een beetje geduld te hebben: de administratie vraagt nu wel wat tijd)

Indien je wenst kan je ook al inschrijven voor de kampioenschapswedstrijden. Dit doe je door 75€ in plaats van 50€ over te schrijven. Zo ben je direct verzekerd van deelname aan de kampioenschapswedstrijden.