Ivan, niet vanop de vernieuwde steiger

Zaterdag 27 mei, verwarmend zonnetje, zacht briesje, 25 wedstrijdvissers … dit was ongeveer de setting voor de 4de kampioenschapswedstrijd van het seizoen. Maar toch niet helemaal, want de vernieuwde steiger kant weide werd in al zijn glorie ingevist. Een steiger om u tegen te zeggen! De grote investering en de vele inspanningen van heel wat mensen heeft een prachtsteiger opgeleverd – stevig, veilig en vooral zeer praktisch. Bedankt aan iedereen die hier aan meegeholpen hebben. Namen noemen is altijd gevaarlijk maar een dikke merci aan Fonsken (Eddy Pauwels), Luc Schelfout, Steven Beharez, Freddy Melkebeke en Rudi Schepens.

Meer foto’s in de fotogallerij

De “altijd laatste” was bij deze loting voor één keer bij de eerste en koos zonder twijfelen voor visstek 42. Dit heeft hem geen windeieren opgeleverd en de visjes verkleinden vandaag gelijk niet, maar leverde een helemaal mooie net vis op. Ivan Geerinckx won op zijn dode gemak deze wedstrijd met 21,800 kg. Jan Baetens eindigde 2de met 10,150kg, gevolgd door Jürgen Cnudde met 8,800kg. Proficiat!

Tijdens de pauze werden de vissertjes verwend door de super-de-lux en superlekkere wraps met keuze uit kip of tonijn. Lek me lipken. Danjewel Kelly!

In totaal werd er 107,600kg vis gevangen.

Bekijk ook de volledig uitslag en enkele sfeerbeelden