Dochter Lynn & mama Brigitte

Voor de 5de kampioenschap wedstrijd was er gekozen voor een namiddag/avond wedstrijd. De weergoden waren goed gezind en zorgden voor een zeer zonnige dag en aangename avond.

Als er in het Katvissers milieu nog mythen bestonden, dan zijn die nut toch gesneuveld. Sportvissen is voornamelijk een mannensport – Winnaars zitten op stek 1 of 41. Alle twee van de kaart!

Lynn viste zich namelijk vanop stek 6 naar de eerste plaats met net iets minder dan 20 kg. Op de 2de plaats volgde Peter vanop stek 41 en mama Brigitte op de 3de plaats vanop stek 4. Dikke proficiat!

Door de mooie uitslag neemt Brigitte nu ook de leiding over in het kampioenschap. Er zijn nu 5 wedstrijden gevist, nog 3 te gaan waarbij de minder goede uitslagen kunnen verbeterd worden. Dit doet vermoeden dat het klassement zal nog een flinke ommezwaai zal krijgen. Benieuwd wat dit gaat geven.

Tijdens de pauze was het genieten van lekkere kippensateetjes verzorgd door Marnix. Bedankt! Na de wedstrijd werd er in een aangename temperatuur nog wat nagepraat en was het genieten van een drankje en ribbetjes op de BBQ.

De volledige uitslag is te vinden op https://www.dekatvissers.be/2022-kampioenschap